Τοποθεσια Ξενοδοχειου

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Από το ERMIS City Living μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να προσεγγίσετε με τα πόδια και σε ελάχιστα λεπτά τόσο την αγορά, τις διοικητικές υπηρεσίες όσο και την λίμνη, τα μουσεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Σε απόσταση αναπνοής από την νυχτερινή ζωή της πόλης σε 2-3 λεπτά θα βρεθείτε στην καρδιά της διασκέδασης με πλήθος επιλογών για καλό φαγητό ή ένα ποτό.

Τοποθεσια Ξενοδοχειου

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην οδό Σινά 2 στη συμβολή με την οδό Τσιριγώτη.  Η οδός Ανεξαρτησίας και το Ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων απέχει μόλις λίγα βήματα.

Το Κάστρο της πόλης και ο Μώλος της Λίμνης Παμβώτιδας απ’ όπου θα πάρετε το καραβάκι για το γραφικό νησάκι απέχει λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια. Εύκολα προσβάσιμα, επίσης είναι και η Δημοτική Πινακοθήκη (100m), το Αρχαιολογικό Μουσείο (400m), το Λαογραφικό Μουσείο ΕΗΜ (500m) κ.α.

Ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο υπάρχει στάση αστικών συγκοινωνιών με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της πόλης και πιάτσα ταξί. Ο σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ απέχει μόλις 750m.

Αν ταξιδεύετε με το όχημα σας υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης καθώς στην περιοχή λειτουργούν τρία πάρκινγκ με πολύ μικρό κόστος. Αν ταξιδεύετε οδικώς, για να προσεγγίσετε το ERMIS City Living, αρκεί να στρίψετε αριστερά στο χαρακτηριστικό ρολόι της πόλης και θα το συναντήσετε 400m πιο κάτω.

Τοποθεσια Ξενοδοχειου

Ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης το ERMIS City Living αποτελεί την ιδανική σας επιλογή είτε ταξιδεύετε για δουλειά ή αναψυχή!

Αξιοποιήστε το ERMIS City Living σαν ορμητήριο για κοντινές εκδρομές στα γραφικά Ζαγοροχώρια, τα καταπράσινα Τζουμέρκα, το ξακουστό Μέτσοβο, τον αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης ή τα χωριά του Δήμου Ζίτσας με τα περίφημα οινοποιεία.